BETAALBAREinternet!

Overzicht

Switch Internet.
De vindingrijkheid van Switch Internet kent geen grenzen. Na 20 jaar ontdekken we nog elke dag nieuwe invalswegen
en creatieve pistes die we brandend van nieuwsgierigheid verkennen.

Met elke nieuwe klant, elke nieuwe stap worden we weer een hoop nieuwe ervaringen rijker.
Ervaringen en inzichten die we maar al te graag met u delen, zodat onze projecten nog boeiender en inspirerender worden.

 

Over Switch Internet

Switch Internet van vele markten thuis!

Het dienstenpakket van Switch Internet is enorm gevarieerd. Ons full service reclamebureau is van alle markten thuis. Dat betekent enerzijds dat wij actief zijn in een groot aantal branches (namelijk die van al onze opdrachtgevers) en anderzijds dat wij zeer uiteenlopende service verrichten.

U kunt bij Switch Internet terecht voor de domeinregistratie van uw website. Ook de hosting van uw site verzorgen we graag. Het allerbelangrijkste doel van een website is dat deze gevonden wordt op het wereldwijde web. Via Switch Internet lukt dat op een doeltreffende manier. Onze servers zijn modern en betrouwbaar en zorgen ervoor dat het digitale visitekaartje
van uw bedrijf in the picture staat.

Ook voor "construct & design" van uw website bent u bij Switch Internet aan het juiste adres. Wij zorgen voor een toegankelijke site, waarop potentiële klanten snel en efficiënt kunnen surfen naar precies de informatie die ze zoeken.
En omdat het oog ook wat wil, ontwerpen wij desgevraagd een aantrekkelijke presentatie van uw bedrijf via de virtuele etalage van internet.

Overweegt u een webwinkel in te richten op uw website? Of wilt u de bestelmogelijkheden voor klanten vergroten met online formulieren? Switch Internet denkt graag met u mee en draagt pasklare oplossingen aan voor al uw vragen over de nieuwste ICT-toepassingen.

Om welke vorm van service het ook draait, het allerbelangrijkste is altijd de juiste klik! Bij Switch Internet heerst een bedrijfscultuur die het beste te omschrijven is als: no nonsense. Wij verkopen geen mooie, commerciële praatjes, maar doen gewoon wat we beloven! Bij Switch hebben we plezier in ons werk en dat komt vooral doordat we doen waar we goed in zijn. Dat merkt u aan het eindresultaat van ons werk: een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Mogen we u ook verrassen?
Hebben we u weten te overtuigen? Of bent u meer een type van: éérst zien en dan geloven?
In beide gevallen zetten we graag ons beste beentje voor om u aangenaam te verrassen! Graag tot ziens.