BETAALBAREinternet!

Uw website voor Meerdere Apparaten

Het kan best dat het jou onlangs ook is overkomen. Je opende een website op een mobiel apparaat en het leek allemaal platgedrukt en uit verhouding.
Telkens moest je het scherm vergroten en verkleinen en van links naar rechts en van boven naar onder scrollen.

Dan is het duidelijk dat je een website bezocht die niet responsive was. Maar kom je een keer op een website waar alles keurig in verhouding blijft, dan is de kans groot dat er een responsive ontwerp is toegepast.
Als een website responsive is, dan past de lay-out en/of de inhoud zich automatisch aan op het apparaat waarmee de website wordt bezocht. Een responsive website herkent dus de schermverhoudingen van het apparaat waarop het wordt bekeken.


Een responsive ontwerp reageert over het algemeen op vier verschillende soorten schermen:
de breedbeeld computermonitor, de kleinere 4:3-computermonitor (of laptop), een tablet en de mobiele telefoon.

Uw oude website heeft een waarde qua tekst en foto's dit kan Switch Internet gebruiken voor een nieuwe website die dan op bovenstaande schermen uw nieuwe website kan weer geven en zo bent u ook weer vindbaar bij alle zoekmachines.
De zoekmachines van Google hebben aangekondigd dat niet optimale website met meerdere weergave voor meerdere schermen minder vindbaar zullen zijn in de zoekmachines. Dit geld voor alle zoekmachines want zij zullen Google gaan volgen.

Daarom is het NU tijd om aktie te ondernemen zodat u na de Zomer uw website weer correct wordt gevonden en weergegeven op verschillende schermen. Switch Internet kan dit allemaal voor U verzorgen op kort termijn.


Laat ons uw responsive website maken?

Nieuwe Media

Nieuwe media is een manier om media in te delen. Nieuwe media komen dan tegenover oude media te staan.
Het gebruik van de term varieert.

Tegenwoordig worden vooral de digitale media bedoeld met de term nieuwe media. In die zin hoort een mobiele telefoon bij de nieuwe media, terwijl een analoge telefoon bij de 'oude' media hoort. Het Internet, videogames, computers, digitale film, virtual reality, digitale fotografie, mobiele telefonie en meer digitale media vallen hier dan onder. Onder de 'oude' media verstaan we dan traditionele film, televisie, pers en fotografie. De studie Nieuwe media onderzoekt in hoeverre deze nieuwe media nieuw zijn.

Steeds minder wordt de term gebruikt om vooral audiovisuele media aan te duiden. In die zin zijn film, televisie en digitale media als het Internet de nieuwe media. Onder 'oude media' verstaan we dan voornamelijk de gedrukte media.

 

M-Commerce

Mobile commerce (ook wel m-commerce of mCommerce genoemd) is de naam voor het bedrijven van handel door gebruik van een mobiele apparaten. Bijvoorbeeld door middel van een mobiele telefoon, een PDA of een smartphone.

Mobile commerce wordt ondersteund door Electronic commerce.
De derde generatie mobiele telefoons zullen in de toekomst voor
veel m-commerce toepassingen zorgen.

Er is een nieuwe trend op het gebied van mobiele telefonie: m-commerce. Het winkelen via je mobiele telefoon. In Japan is het al volledig aangeslagen maar wij in Nederland hebben nog moeite met onze vooroordelen en schermen ons nog af van eventuele problemen die mee kunnen komen met deze nieuwe manier van winkelen. Toch zijn er al vele onderzoeken die deze vooroordelen tegen moeten gaan en van winkelen via onze mobiel een ware trend over de hele wereld moeten maken.


M-Commerce de toekomst!?

Social Media

Social media is een verzamelnaam voor alle internet-toepassingen waarmee het mogelijk is om informatie met elkaar te delen op een gebruiksvriendelijke en vaak leuke wijze. Het betreft niet alleen informatie in de vorm van tekst (nieuws, artikelen).
Ook geluid (podcasts, muziek) en beeld (fotografie, video) worden gedeeld via social media websites. Met andere woorden, social media staat voor 'Media die je laten socialiseren met de omgeving waarin je je bevindt'.

Voorbeelden social media websites
Bekende voorbeelden van internationale social media website zijn Facebook, YouTube, Linkedin en Twitter, maar ook bijvoorbeeld WikiPedia en MySpace. Voorbeelden uit Nederland zijn Hyves, NuJij en Schoolbank.

Omdat nog steeds niet iedereen exact weet wat social media is of wat het voor een bedrijf kan betekenen, hieronder een filmfragment die het op een simpele manier inzichtelijk maakt.

Social Media | Hoe werkt het? klik hier

Twitter | Hoe werkt het? klik hier

Facebook | Hoe werkt het? klik hier

LinkedIn | Hoe werkt het? klik hier voor deel1 | klik hier voor deel2

Blog | Hoe werkt het? klik hier


Social Media wordt steeds belangrijker

Apps

Wat zijn Apps? Wie haar telefoon alleen gebruikt om mee te bellen en sms-en is rete trendy – steeds meer mensen kiezen ook voor mobiele bereikbaarheid voor ‘onthaasten’ -of ze loopt achter. Wie dat laatste niet wil moet nodig aan de App.

Maar wat zijn Apps?  Apps zijn programmaatjes voor de iPhone, iPad, PDA’s met Android en de BlackBerry.

De iPhone is een door Apple ontwikkelde mobiele telefoon.  Naast bellen en sms-en kun je met de iPhone internetten,
e-mailen, fotograferen en navigeren. De programmaatjes (applicatie’s) die je voor deze telefoon kunt krijgen kun je vergelijken met programma’s op je computer. De lijst met Apps in enorm. Van The Voice of Holland, via Buitenradar en Apps van nieuwssites tot Apps voor je documenten, foto’s en games. Alleen al dit jaar kwamen er ruim 50.000 programma’s uit. Apps download je vaak gratis via een Appstore, een speciale online winkel. Minimaal vijftien miljoen iPhone gebruikers hebben inmiddels samen al meer dan één miljard Apps gedownload. Elke dag komen er tientallen nieuwe programma’s en nieuwe gebruikers bij. [ lees verder het hele verhaal. Bron: 40andperfect ]


Apps erg vermakelijk en leuk

Weblog

Een weblog, ook wel blog genoemd, is een website waarop regelmatig – soms meermalen per dag – nieuwe bijdragen verschijnen en waarop de geboden informatie in omgekeerd chronologische volgorde (het nieuwste bericht verschijnt als eerst) wordt weergegeven.

Wie een weblog bezoekt, treft dan ook op de voorpagina de recentste bijdrage(n) aan.

De auteur, ook wel blogger genoemd, biedt in feite een logboek van informatie die hij wil delen met zijn publiek, de bezoekers van zijn weblog. Meestal gaat het dan om tekst, maar het kan ook om foto's (een fotoblog), video (vlog) of audio (podcast) gaan. Weblogs bieden hun lezers ook veelal de mogelijkheid om – al dan niet anoniem – reacties onder de berichten te plaatsen of een reactie via een Trackback-mechanisme achter te laten.

Het is het persoonlijke of juist het gespecialiseerde karakter dat weblogs interessant maakt voor bezoekers.

Blog | Hoe werkt het? klik hier


Als je wat met de wereld wilt delen