BETAALBAREinternet

Zoekmachine Optimalisatie

Uw site door iedereen gevonden, dat kan!

Het bouwen en onderhouden van een website kost tijd en geld.
Het is dan ook van belang dat de website ook daadwerkelijk
bekeken wordt door de personen waarvoor de website bedoeld is;
"uw doelgroep".


Om een website bij de juiste personen of organisaties onder de aandacht te brengen, dient deze "zoekmachine vriendelijk" te zijn. Dat wordt gedaan via technische regels die de vindbaarheid van de site in de zoekmachine resultaten ondersteunt.

Zoekmachines vinden resultaten naar aanleiding van het intikken van een zoekterm in de zoekbalk. Websites die goed worden ontsloten en daarnaast relevant en populair zijn, staan vervolgens bovenaan in de resultatenlijst.

Switch Internet houdt zich eveneens bezig met de opzet en het beheer van advertentiecampagnes en de dienstverlening rondom de optimalisatie van websites. Hiermee kunt u uw voordeel doen. Het adverteren bij zoekmachines ondersteunt namelijk de resultaten bij de optimalisatie.

Als u hoog wil scoren in Google of andere zoekmachines kan switch Media u dus van dienst zijn.
Wij garanderen u echter niet de nummer 1 positie in 1 week tijd, wij beloven enkel dingen die we effectief kunnen realiseren en dat is een degelijke indexering in de belangrijkste search engines.

Het Switch Internet team blijft steeds op de hoogte van de nieuwste technieken om hoger te scoren in zoekmachines.


Switch Internet zorgt voor:
Websites die goed leesbaar zijn voor zoekmachines.

  • Een zo hoog mogelijke positie in Google, Yahoo, Live Search, Ilse, Bing, Altheweb en lycos.


Uw website zoekmachine vriendelijk maken Bel 0226 - 34 33 13


Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen klik hier

Zoekmachines als marketinginstrument

De klant zoekt u, niet andersom!

Dat zoekmachines het meest efficiënte marketingmiddel vormen voor uw website is inmiddels wel alom bewezen. Gerenommeerde onderzoeksbureaus hebben hier diverse onderzoeken naar gedaan en zijn helder in hun conclusies:

Volgens de laatste peiling zijn ruim 10,2 miljoen Nederlanders online (bron: Nielssen/NetRatings). Samen met de Scandinavische landen, Canada en de VS behoort Nederland nu tot de absolute wereldtop.
Zoekmachines zijn hot, 98% van de internetters maakt er gebruik van. Tweederde doet dat minimaal vier keer per week. (bron: Multiscope)
Internetgebruikers die via een zoekmachine op een site komen, keren vaker terug op deze site dan wanneer deze middels een banner wordt bereikt. (bron: Multiscope)
Tevens gaan deze Internetgebruikers sneller tot aankoop over (bron: Multiscope)
Er zijn twee kritische succesfactoren voor e-commerce. Deze zijn een goede navigatie en  een hoge/veelvuldige positionering in de zoekmachines (bron: Deloitte & Touche)
Adverteerders kunnen 'decision-makers' het best bereiken met reclame op internet. Dat  zegt deze doelgroep zelf in een Amerikaans onderzoek. Bijna vijftig procent van de  ondervraagde beslissers gaf aan dat online reclame hen had geïnspireerd om een product  of dienst aan te schaffen. Zestig procent noemde online reclame de beste manier voor  adverteerders om hen met reclame te bereiken. (bron: Nielssen//NetRatings)

Zoekmachine positionering door Switch Internet SEO
 Ons aanbod bestaat uit onderstaande punten:

Top-posities in de zoekmachine resultaten
Aantal trefwoorden: 10/20/30/50/100/200, etc.
Handmatig aanmelden bij Google, Yahoo, Live Search, Ilse, Bing,
Altheweb, Altevista, Lycos + locale zoekmachines en directories
Meer en kwalitatief betere bezoekers op uw site
Maandelijkse controle op de posities
Per trefwoord aparte Thema Pagina’s op uw website, voor optimale conversie
Maandelijkse aanmeldingen bij alle zoekmachines
Rapportage van de aanmeldingen en positioneringen, zodat u goed op de hoogte blijft van de activiteiten. Tevens zullen wij hierin, indien nodig, adviezen uitbrengen voor aanpassingen aan de website om zodoende een hoger rendement te bereiken
Login voor online statistieken

 

Waarom breng ik u hiervan op de hoogte?

Door de investering in uw website heeft u al besloten het Internet als medium in te zetten om uw doelgroep te benaderen/informeren. Het is van belang dat uw website dan ook echt veel bezoek genereert.

Dit doet u door gebruik te maken van zoekmachine positionering. Switch Internet realiseert topposities in zoekmachines die u daadwerkelijk kwaliteitsbezoekers opleveren. Aarzel niet en maak gebruik van Switch Internet SEO kennismakingsaanbod.

Graag maken wij een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden voor uw organisatie toe te lichten.
Zodoende krijgt u een duidelijker beeld van uw doelgroep op het internet en de mogelijkheid om deze te bereiken.

Bel of E-mail en maak een afspraak!

wij wijzen klanten de weg naar U!

Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen klik hier

E-mail Marketing

E-mails in grote hoeveelheden?
Het versturen van e-mails naar klanten en prospecten kan een krachtige direct marketing tool zijn. Switch Internet kan u helpen bij het opstellen en versturen van uw mailings. Mails in bulk verzenden is een delicate aangelegenheid, het is vaak balanceren op de lijn tussen gewenste mail en spam, daarom is professioneel advies aan te raden. Heeft u plannen omtrent e-mail marketing, neem gerust contact op met ons om samen de mogelijkheden bekijken.

Switch Internet zorgt voor:

  • Grafische vormgeving van e-mail campagnes
  • Het versturen van e-mails in grote hoeveelheden


uw E-mail campagnes zijn in goede handen

Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen klik hier